Avero Handling
Posterijlaan 53
8740 Pittem

T +32 (0)51 48 02 05
F +32 (0)51 63 77 93
info@averohandling.be

Laadliften Power Mate

PowerMate "Indoor" laadlift.


De Power Mate laadliften hebben dezelfde functie als de extern gemonteerde laadliften maar met opmerkelijke voordelen en aan een fractie van de prijs!


Alle Power Mate laadliften worden in de wagen zelf gemonteerd, beschermd tegen de alle weersomstandigheden en extern geweld. De liften hebben een uitvouwbare arm dat U toelaat de last te positioneren.


Er bestaan 2 modellen: de LG-3 laadlift en de LG-6 laadlift. Beide modellen kunnen zowel rechts achter, links achter als aan de zijdeur worden gemonteerd.


De LG-3 laadlift met een lifthoogte van 710 mm is ideaal voor bestelwagens.


De LG-6 laadlift met een lifthoogte van 1016 mm is ideaal voor kleinere vrachtwagens.

 

 

 

 

Voordelen van de Power Mate laadliften tov andere laadliften:


1. Prijs, de Power Mate laadliften kosten slechts een fractie van de extern gemonteerde liften


2. Levensduur, de Power Mate laadliften worden IN de wagen gemonteerd: Geen roest of slijtage door slecht weer. Ook het risico op beschadiging door aanrijding of ander extern geweld is tot een minimum beperkt. 


3. Geen risico op beschadiging van Uw product of aan eigendom van de klant: Men heeft te allen tijde de last onder controle!


4. Lift kan ook aan de zijdeur gemonteerd worden

 

 

5. Vermindering van rugklachten tijdens laden en lossen.


6. Laadlift kan door Uw garage gemonteerd worden. Bij aankoop van een nieuwe wagen kan U meestal kosteloze montage van de lift bekomen. Indien U de lift in een reeds gekochte wagen wenst te installeren kan dit door Uw garage of door onze diensten.


7. Door het beperkt eigen gewicht van de Power Mate laadlift (95 kg) blijft er in tegenstelling tot de meest extern gemonteerde laadliften, voldoende laadcapaciteit over voor Uw producten en goederen. 


8. U hoeft U goederen in de wagen niet meer te verplaatsen: De last blijft ook tijdens het transport gefixeerd op de laadlift. U hoeft enkel de arm en liftfunctie te bedienen om de last te laden of te lossen!


9. De laadlift wordt in enkele uren in Uw wagen geplaatst. U hoeft U wagen dus geen dagen of weken te missen voor installatie!


10. Wij kunnen alle soorten schoppen voorzien. Vaste schoppen, opklapbare schoppen,...

 

 

 

11. De Power Mate laadliften werken op het elektrisch system van Uw wagen (12 of 24 Volt).


12. Wij, Avero Handling, zijn de exclusieve verdeler van de Power Mate laadliften in de Benelux. Alle onderdelen zijn steeds op stock!

 

 

 

 

 

BEKIJK DE VIDEO